Obec Dolní Lukavice
obecDolní Lukavice

Palivové dřevo – stanovisko

Na základě stanoviska odborného lesního hospodáře o stavu obecních lesů zastupitelstvo obce rozhodlo nepřidělovat samovýrobu dřeva

Palivové dřevo – stanovisko
Na základě stanoviska odborného lesního hospodáře o stavu obecních lesů zastupitelstvo obce rozhodlo nepřidělovat samovýrobu dřeva na základě žádostí jednotlivých občanů. Vznikne-li potřeba v obecních lesích provést např. probírku, odstranit kalamitu nebo dřevo napadené kůrovcem apod., zastupitelstvo na základě doporučení odborného lesního hospodáře rozhodne, zda potřebnou činnost v lesích provede odborná firma, společenské organizace nebo jednotliví občané. Vybranou variantu zveřejní a bude dále postupovat v souladu se zákonem 128/2000 Sb. o obcích. To znamená, že teprve po zveřejnění možnosti odprodeje dřeva budou přijímány a řešeny žádosti jednotlivých občanů a organizací.
Datum vložení: 2. 11. 2006 0:00
Datum poslední aktualizace: 2. 11. 2006 0:00
Autor:

Po Út St Čt So Ne

Odkazy na kraj

Procházka za lukavickými světci

Interaktivní mapa

Odkaz na interaktivní mapu

Informace e-mailem

Novinky e-mailem

Náhodný výběr z galerie

Aktuální počasí

Počasí dnes:

2. 3. 2021

jasno

Bude většinou jasno až skoro jasno, zpočátku na většině území zataženo nízkou oblačností nebo mlhavo. Denní teploty 8 až 12°C, při déletrvající nízké oblačnosti jen 4°C. Noční teploty 2 až -2°C.