Obsah

 

Jídelní lístek od 15. - 19.10.2018

Pondělí

 Oběd     polévka: Zeleninová s kuskusem (A: 01,09)

               hl. jídlo:Krůtí maso po srbsku, brambory (A: 12)

_________________________________________________________________

Úterý

Oběd        polévka : Zelná s bramborem (A: 01a,07,12)

                hl. jídlo:Zapečené těstoviny s kuřecím masem, okurka sterilovaná, mošt (A: 01,03,07,10)

 

  ______________________________________________________________________

 

Středa

                polévka : Drůbeží s kapáním (A: 01a,03,07,09)

                hl. jídlo: : Pštrosí vejce, bramborová kaše, rajcatový salát s pórkem (A: 01,01a,03,07,12)

              

                      _____________________________________________________________________

Čtvrtek

Oběd        polévka:Jáhlová se zeleninou (A: 01,09)

                hl. jídlo: Fazolový guláš s králičím masem, chléb, zelenina (A: 01a,01b,06,12)
_____________ ______________________________________________________

Pátek

Oběd        polévka: Krupicová s vejcem (A: 01,03,07,09)

                 hl. jídlo: Křenová omáčka, celozrnný knedlík (A: 01,01a,03,07,12)

Jídlo obsahuje alergeny. Jejich čísla jsou uvedena v závorce za názvem jídelníčku.

Seznam alergenu:

01 Obiloviny obsahující lepek                       07  Mléko
03 Vejce                                                       09 Celer
04 Ryby

                         

Jídelní lístek sestavily:          Libuše Toflová, vedoucí školní jídelny

                                                     Stanislava Mráčková, hlavníí kuchařka

                                                    

Změna jídelníčku vyhrazena.

Sestavování jídelního lístku se provádí podle zásad racionální výživy, nápoje neobsahují nebezpečné E (éčka) ani konzervanty. Dotazy rádi zodpovíme osobně nebo na tel.371121704

Strava je určená k okamžité spotřebě.

         

Pórková s kulickami (A: 01,01a,03,07)Krutí maso na kari, rýže dušená, jablko (A: 01a,12)